Alles over bestellen bij draagdoek-draagzak.nl

Bij Draagdoek-Draagzak.nl staat service voorop. Dat betekent dat je gemakkelijk online kunt bestellen of langs kunt komen in onze winkel Wrap with Love in Alkmaar. Graag voorzien we jou van passend advies over het dragen van je kindje, draagdoeken, draagzakken, wasbare luiers en meer! Natuurlijk kan dat direct één op één in onze winkel, maar ook helpen we je graag online. Weet je niet welk product het beste bij je past? Stuur ons dan eenvoudig een berichtje en wij helpen je graag!

Bestellen

Indien je voor 14.00 uur bestelt, wordt in 99% van de gevallen nog dezelfde dag jouw bestelling verstuurd. Het komt slechts zelden voor dat jouw pakketje de volgende dag wordt verstuurd.

Betalen

Betalen gaat altijd via onze beveiligde provider Mollie. Je volgt een compleet beveiligd betaalproces, zodat jouw betaling op veilige wijze wordt voltooid.

Inpakken

Na ontvangst van jouw bestelling en betaling gaan wij aan het werk. We pakken jouw pakketje altijd in als een waar kado. Want ook al koop je het voor jezelf, het blijft leuk om een kado uit te pakken 😉

Verzenden

Daarna gaat jouw pakketje meteen door naar de post. Wij verzenden doorgaans met DHL of PostNL. Er worden verzendkosten gerekend bij bestellingen onder de €75,00. Natuurlijk ontvang je van ons een track and trace code, zodat je jouw pakket kunt volgen.

Niet tevreden?

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met je aankoop. Maar is dat toch anders? Laat het ons dan even weten binnen 14 dagen na ontvangst van jouw pakketje. Belangrijk is dat je het product na jouw melding ook binnen 14 dagen retour stuurt naar: Draagdoek-draagzak.nl/Wrap with Love, Prof. Van Der Waalsstraat 3H, 1821 BT Alkmaar. Producten dienen ongebruikt, ongewassen, netjes weer opgevouwen en niet beschadigd retour te worden gestuurd. Na ontvangst van jouw retour, zullen wij jou binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten.

Hebben wij een fout gemaakt? Of is jouw product niet in orde? Dan nemen wij natuurlijk verantwoordelijkheid. Wij sturen je dan een label waarmee je een product kunt retourneren. Ieder geval zullen wij apart beoordelen.

Vragen?

Heb je nog vragen over het bestelproces of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!