Over draagdoek-draagzak.nl

Wrap with Love is een gespecialiseerde winkel in Alkmaar. In de winkel staat persoonlijk advies bij het kiezen van een draagdoek of draagzak voorop. Onze draagconsulenten helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

Maar omdat niet iedereen naar Alkmaar kan komen reizen, hebben wij ook een fijne webshop met de mooiste producten; draagdoek-draagzak.nl. Een webshop met een heldere en duidelijke uitleg bij iedere productgroep en product, waarbij we jou zo volledig mogelijk informeren. Maar ook met de mogelijkheid om advies te vragen. Want kom je er toch niet uit, dan nemen we graag persoonlijk contact met je op. Je kunt ons eenvoudig een berichtje sturen en binnen 24 uur geven wij je graag een goed advies!

Wrap with Love/Draagdoek-draagzak.nl heeft een mooi assortiment draagdoeken en draagzakken, zodat je een fijne keuze kunt maken voor een product waar je nog lang mee kunt doen.

Naast onze hoofdcategorie draagdoeken en draagzakken, helpen we je ook graag bij de start met wasbare luiers. Wasbare luiers worden steeds weer meer gebruikt en dat in een vernieuwde versie; gemakkelijk, niet vies, geldbesparend en nog veel meer andere mooie voordelen. Wil je advies over wasbare luiers, dan kun je ook altijd bij ons terecht. Paketten wasbare luiers stellen we graag in overleg met jou samen. Woon je wat verder weg? Dat is geen probleem. Wij nemen graag contact met je op als je een pakket samen wilt stellen, zodat deze helemaal aan jouw eisen voldoet!

Wij wensen je veel plezier in onze shop!